JEDÁLNY LÍSTOK
Okrem divokých morských rýb, ktoré sú lovené na udicu, ponúkame aj široký výber iných morských plodov. Sme osobitne hrdí na náš King krab, ktorý je pripravovaný s maximálnou starostlivosťou a podávaný s bohatými prílohami.
Ustrice
Fine de claire NO.1
Gillardeau NO.3
Royal NO.2
Kaviár
Imperial
bliny, bielko, crème fraîche a šalotka
Beluga
Beluga
Polievky
Rajčinová polievka s pestom
Teľacia polievka s kúskami mäsa
Mierne pikantná polievka z rýb a morských plodov
Predjedlá
Ančovičky Santoña
S citrónom
Krevety na cesnaku, čili a bielom víne
Burrata so cherry paradajkami, bazalkou a pestom
Chrumkavé krúžky z kalamárov s kaparovou majonézou
Parmigiana di melanzana
Baklažán gratinovaný s mozzarellou a rajčinami
Grilované avokádo so šalátom z quinoi, grilovanou zeleninou a Kalamata olivami
Vegan superfood
Ceviche z morského vlka
S kompresovaným jabĺčkom a sedanom
Hovädzie carpaccio s parmezánom, rukolou a píniovými orieškami
Husacia Foie Gras s pečeným jabĺčkom
Tatarák z modroplutvého tuniaka s avokádom
Tatársky biftek zo sviečkovej Simmental s hriankami
Carpaccio z argentínskych kreviet
S burratou a čiernou hľuzovkou
Ibérico De Bellota 100%
2 roky vyzretá šunka z Iberijských prasiatok kŕmených 1 rok žaľuďmi
Gambero rosso
S olivovým olejom a limetkou
Šaláty
Naša fermentovaná zelenina
Listový šalát, fenikel, cherry rajčiny, sedano a olivy
Grécky šalát s originálnym syrom feta a Kalamata olivami
Mäso
Teľacie mäso pečené v peci s rozmarínom
Hovädzie "Short Ribs" pomaly pečené s hľúzovkovou kašou a pečenou cibuľkou
Jahňacie kotletky, zemiakový gratin, omáčka z portského vína so šalotkou a marinovaný kumkvat
USDA PRIME Tagliata s rukolou a parmezánom
Filet Simmental
Rib eye Simmental
Filet USDA Prime
Rib eye steak USDA Prime
Divoké ryby a morské plody
Divoký morský vlk pečený na grile/v soli
Pražma kráľovská pečená na grile/ v soli
Morský jazyk, Dover "Sole" na šalviovom masle
Morský vlk filet so zelenou špargľou, baby zemiakmi a maslovou omáčkou
Filet modroplutvého tuniaka s artičokmi a omáčkou romesco
(porcovaného v KOGO z celej 40 kg ryby)
Aljašský losos "KING" filet so špenátom a omáčkou Bèarnaise
Chobotnica "Polpo KOGO 1996" na šaláte so cherry rajčinami, Kalamata olivami a pestom
Grilované kalamáre s hummusom
Tigrie krevety na grile s feniklovým šalátom
Platter KOGO: Krevety, chobotnica, slávky na grile
Mušle sv. Jakuba na grile so špenátom, dubákmi a hľuzovkovou pastou
Grilované langusítny s cesnakovým aioli
Aljašský "KING" krab celý
Podávame s prepusteným maslom a estragónovým crème fraîche (min.250g)
Aljašký "KING" krab nohy a klepetá
Podávame s prepusteným maslom a estragónovým crème fraîche (min.250g)
Langustíny, slávky, mušle Sv. Jakuba, krevety, tigrie krevety, chobotnica a kalamáre na grile
±Kráľovský krab 200g/69 €
Naše domáce cestoviny a rizotá
Domáce rigatoni s pestom, burratou a sušenými paradajkami
Ravioli plnené ricottou, špenátom na šalviovom masle a pestom
Talianske krémové rizoto s dubákmi a parmezánom
Tagliatelle s hovädzím ragú so zeleninou, paradajkami a pecorinom
Špagety s čiernou hľuzovkou, maslom a parmezánom
Tagliatelle s kalamármi, krevetami, slávkami a cherry rajčinami na bielom víne
Špagety s Argentínskymi krevetami (100g), rukolou a cherry rajčinami v paradajkovej omáčke
Tagliatelle so sviečkovou USDA PRIME a špargľou
Prílohy
Domáci kváskový chlieb a cesnakové tyčinky extra panenský olivový olej, parmezán
Zemiaky pečené na cesnaku a rozmaríne
Brokolica s cesnakom a čili na bielom víne
Restovaná cuketa
Grilovaná zelenina
Domáca zemiaková kaša s parmezánom
Dusený špenát s cesnakom/ricottou
Grilované artičoky
Špargľa na masle
Omáčky
Hľuzovková
Zo zeleného korenia
Dubáková
Všetky ceny sú uvedené v € vrátane DPH.
Prajeme vám